Hogy lehet leszoktatni a macskát a vadászásról? Vegyek neki húst? Ma megjelent itthon egy kiscsirkével aki életben volt és elvettem tőle.
sehogy. nekem is volt olyan macskám, hogy a környék összes egerét/patkányát/madarát (shy) levadászta és boldog vigyorral a képén hozta haza. a másik macskám meg elfutott, ha egy legyet is meglátott.
a te cicád ilyen jófajta egerészős-vadászós, nem tudod leszoktatni róla
Kérdezd körbe a szomszédokat és add vissza a csirkét a gazdájának.
Törvény vonatkozik rá, hogy kötelességed a telkeden belül tartanod az állatod! Vagy bent tartod, vagy macskabiztossá teszed a kerítést, hogy ne tudjon szabadon kedvére kóricálni. Nem csak neki lehet baja (elütik, megmérgezik, főleg ha lopkod) de másnak kárt csinál! Ez még csak 1 csirke. Még! Mi lesz később, ha a környék összes szárnyasát levadássza? Te vagy érte a felelős! A felelős állat tartás meg ott kezdődik, hogy telken kívül nem mehet a macska!
Sajnos a sok állatok irányában szívtelen paréj sem arról híres hogy megfelelően elzárja a retkes 200 forintos tyúkjait.
Nyilván menne a feljelentés ha baja lenne az állatnak.
Ismerős. Nehogy vissza vidd, mert ha egy róka viszi el a tyukjait, akkor is a temacskadra keni.
Akkor is ha a tyukjai 5 kilosak lesznek a te macskád 2.
Abban van valami.
Amúgy ezek a nagy városi tyúktartók sok esetben állatkínzó hajlamú fillérba.só antiszociális fazonok akik ha összetörik 2 50-60 forint értékű tojás már világvégét élveznek.
A macskákat kutyákat megvetik mert nem hoz úgymond hasznot. Közben büszkék hogy nem kell 60 forint/darab áron tojást venniük.
Tisztelet persze a kivételnek de én még olyat nem láttam aki szeretetből tartott volna tyúkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!