Hogy lehet leszoktatni a macskát a vadászásról? Vegyek neki húst? Ma megjelent itthon egy kiscsirkével aki életben volt és elvettem tőle.
Mint én?
Én imádom őket meg a macskákat is
Viszont ismerem az ilyeneket.
Neveld fel azt a csirkét.
Jó fej lesz, a macskaddal ellesz, ha megnő
Nem rád értettem hanem akiket eddig ismertem.:)
Nem tudom pedig hogy nem lehet egy macskát szeretni. Ha jól bánik velük az ember igaz barátok tudnak lenni.
Viszont pl volt a hírekben nem rég hogy egy vén szipírtyó kapával vert agyon egyet csak akkor lúzer volt hogy lebukott mert ezt sem bírta rendesen megcsinálni.
Az a baj, hogy ha anyagi kárt okozol (vagy a macskàd, ami a te tulajdonod, neked kellene megakadályoznod) a szomszédnak, akkor abból nagyobb baj lehet.
Ha most körbekérdezel, hogy kié a csirke, akkor legközelebb számíthatsz arra, hogy lemérgezik a macskádat vagy csak simán eltüntetik. Nem hiszem, hogy létezik olyan ember aki nevetve àtveszi tőled a megtépázott madarat, majd azt mondja, hogy semmi gond, ez megesik. Ráadásul ha legközelebb egy eltűnik, már rögtön te leszel a hibás.
Anyagi kárt okozol, és még te vagy felháborodva. Gratulálok. Imádkozz, hogy legközelebb ne védett madarat fogjon meg a macskád.
Tartsd telken belül, mint minden felelős állattartó. Mert igen, ez is a macskatartás hozadéka, hogy TÖRŐDNI illik az állattal, nem mást hibáztatni, hogy dehátazőcsirkéi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!