A macskám folyton bekakil! Mit tegyek (többi lent)?
Figyelt kérdés
6 éves macska folyton bekakil, néha be is pisil. Pár honapja kezdte el rajta hogy folyton bekakil. Kérlek írjatok, próbáltunk mindent....2020. aug. 18. 11:49
1/13 anonim válasza:
Eddig szobatiszta volt valami oka biztos van. Egészségügyileg minden rendben vele?
2/13 anonim válasza:
Tedd ki az udvarra. Àllatnak ott a helye.
3/13 anonim válasza:
2-es, akkor te miert nem vagy ott?
4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. El kéne vinnem állatorvoshoz? Én azon gondolkodok hogy tul magasan van a alomtálca, az lehet baj? Sajnos nem élünk kertesházban ):
2020. aug. 18. 12:03
5/13 anonim válasza:
Miért hol van az alom nem a talajon??
6/13 A kérdező kommentje:
De az alom a talajon van csak mi nem "igazi alomtálcát" hasznlunk hanem egy dobozt(aminek magas a pereme). lehet hogy mivel már öreg nem tud belemászni.
2020. aug. 18. 12:09
7/13 anonim válasza:
6 éves macska még nagyon nem öreg kategória, ha a bemászás probléma neki, akkor beteg.
Amúgy is vidd orvoshoz, mert valószínűleg valami baja van ha nem szobatiszta.
8/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy orvoshoz kéne vinni.
9/13 A kérdező kommentje:
Rendben, holnap elmegyünk az orvoshoz! Amugy pénzbe kerül a tanácsadás?
2020. aug. 18. 12:44
10/13 anonim válasza:
Nekem egy 10 éves van, a szobában csak nyáron, igy július. augusztus környékén teszi ezt. Azóta a konyhában, fürdőben van "elszállásolva" éjszakára, ott érdekes módon megtalálja az almot. Majd ha jön a hideg remélem újra szobatiszta lesz, csak mert tud nyávogni ha az alomban van dolga elég akkor kiengedni a szobából. Ezt talán novemberben már újra fogja "tudni". Nem egyedi probléma és 2 macskából csak nálam egy csinálja ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!