Hogy lehet úgy nevelni egy macskát hogy ne igényelje a csavargást és azt hogy kint is legyen? Eddig akárhány macskám volt mind igényelte a kintlétet.
Az viszont nem jó hogy azon kell izgulni elütik-e.
Egyébként lehet jönni hogy ilyen olyan kerítést lehet csinálni amikor a korábbi macskáim simán felmentek a tetőkre is.
Arra mit lépjen az ember, amikor a szobába született, még nem is macska macs ahogy megtanult egy szintet fel le, már kint is volt a kertben?
És a kicsik még vadul mindennel szórakoztak, egy percet se unatkoztak, de a nyíló ajtón 4en 100felé rohantak, hogy akkor ők most felfedeznek (még jó, hogy lassúak voltak és be tudtuk fogni őket)
Pedig van. Látom nem láttál még 7hetes macsot amint viháncol.
Kb ahogy megtanultak járni, máris mindennel is játszottak. Felmászni, ugrálni, függönynehezéket játszani
20ast meg tudom érteni. Engem is "elunt" a macskám :/ Kis pöcsös 1 éves, ivartalanított kandúr. Mióta meleg van (főleg az uccsó 2 napban) szinte csak kajálni jár haza... Játékra rá se tudom venni, pedig én szórakoztatnám, de csak megvető pillantásokat kapok tőle.
Ilyenek ezek. :'D
Bezzeg ha ez a tömegközlekedés kategória lenne, mindenki virtuálisan agyon lenne beszarintva, ha életében csak egyetlen egyszer bliccelt is!
De az állatvédelmi törvényeket, melyekért amúgy súlyosabb büntetés szabható ki és egy érző lény életéről, életminőségéről van szó, látom már nem erkölcsi kérdés betartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!