Milyen tápot ajánlanátok?
Nálunk nem válogatós a cica. Ami jóminőségű és megfizethető áron van, az pl a Fressnapf-ban kapható Premiere. Van belőle minden korcsoportnak, kintinek, bentinek. 40%-os hústartalommal. Alutasakost is árulnak, szoktam venni, aztán összekeverek egy kanálkánit a szárazzal. Ebben a melegben jobban csúszik így neki. Jó az állaga, olyan darálthús szerű :)
Szép fényes lett a bundája is, meg nem volt olyan, hogy otthagyta.
Aztán ami még jó - nagyon magas - 90%-os hústartalommal az N&D, de ezég drága. Nem mindig ette meg a cicánk. Eléggé morzsálódik is, gondolom a torkát irritálhatta a mozsalék. De a boltban kapni kis próba csomagot, nem kell az egész zacsit megvenni, ha esetleg aztán otthagyja.
Aztán a klasszikus Royal Canin. Ez 30%-os hústartalommal.
Vagy a Happy Cat, szinten 30-as beltartalom.
De nézelődj a neten, szemezgess. Bő a választék.
Köszi!
Persze, nézelődök, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Brit Care Cat Missy for Sterilised
Brit Care Cat Cocco I'm Gourmand
Brit Care Cat Lilly I've Sensitiv Digestion
Brit Care Cat Monty I'm living indoor
Ezek a Brit Care termékek, szuperprémium minőségűek, nem tudom, hogy mennyit szánsz a tápra.
Vannak olcsóbbak is a Brit Premium, ezek középkategóriás tápok, de jó minőségűek.
Brit Premium Cat Sterilised
Brit Premium Cat Adult Chicken
Brit Premium Cat Adult Salmon
Brit Premium Cat Sensitive
Brit Premium Cat Indoor
Brit Premium Cat Light
Britshop.hu
Keresd meg ezt az oldalt, menny rá a menüre és mindent megtalálsz.
Ja, nem is rád gondoltam kérdező. Időnként van valami barom, aki feljön ide és mindenkit lepontoz minden kérdés alatt. Gondolom azért, hogy feljebb kerüljön a ranglétrán.
Baromság ez a pontozósdi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!