Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tudok a macskám érdekében...

Mit tudok a macskám érdekében tenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Adott egy 10 éves fiú macskánk, akit a lányomnak hoztunk el 3 hónapos korában. A lányomat választotta ki mint főgazdi, ellenben a lányom szeptemberben elköltözött, sajnos nem tudta magával vinni, így azóta én vagyok az új anyuci. 4 hónapig éjjelente siratta, várta haza, de azóta megszokta a változást. Nos múlthéten apum beállított hozzánk hogy szeretne itt lakni a megüresedett szobába, azóta teljesen megváltozott, nem eszi meg a szokásos kajáját, elkezdett folyamatosan engem bökdösni,és kb 5 perc nyugtom sincs tőle./már zavaróan/ előtte sosem, és látványosan zavarja hogy valaki bejött a lakásába. Egyébként amúgy is egy asszoc macskesz volt,ha kopogott a postás már akkor is elbújt amíg hallotta hogy be nem zárom az ajtót. megfogja szokni? Nagyon sajnálom mert olyan más lett.

2020. júl. 22. 13:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem rólad van szó csak sok ismerősömnek áradozok a kiscicáimról ők meg mondják hogy csak etetik
2020. júl. 22. 15:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek a véleményét.. :)
2020. júl. 22. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Össze kell szoktatni őket, de nehéz lesz. Az öreg cicák általában a szokásaik rabjai és nem tűrnek idegent. Betenném hordozóba és letenném mellé csak úgy nézelődni párszor, beszélgetni, aztán esetleg beadhatna valami finomat neki, játszanának, szimatolás után simi.. úgy nem félne ennyire!
2020. júl. 22. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nah nézzük. Nem tudom, apád mégis miért szeretne azért ott lakni, mert megüresedett egy szoba.

Nem tudom, ki hány éves, de nagyon nem oké, hogy a gyerek(ek) kirepülése után az öreg a nyakatokra esik, hogy még véletlenül se legyen személyes szabadságotok.

tl:dw apád menjen élni a saját életét, és titeket is hagyjon élni.

2020. júl. 23. 09:42
 15/15 A kérdező kommentje:
#14 Azért mert kirakták ahol eddig lakott :( Egyébként, én 41 vagyok, apám pedig 70. én is így gondolom hogy ez nem normális dolog, miatta a férjemmel is mindennap veszekszünk apám viseltes dolgairól./ bár próbál nagyon alkalmazkodni/ de ez akkor sem jó, h a kis megszokott életünkbe bejött. Nem tudom meddig lesz ez így, de.... no mind1. Viszont a macsesz ma már nagyon jól evett.
2020. júl. 23. 10:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!