Miért nem szereti a macskám, ha a lábát simogatom?
Ne azt csináld.
Óvatosan a talpát, ahol középső talp körűl óvatosan, és akkor azetnyitja a labujait.
Na az milyen aranyos.
Én erről olvastam és sok oka lehet, de a leggyakoribb az, hogy azért mert:
- A mancs fejével tisztogatja magát, az ő fejében te ergo "bepiszkolod" a mancsát, ha ott érsz hozzá. Ha látod, hogy lenyalogatja, akkor valószínű ez zavarja.
- Illatpárnák vannak a mancsán is, elnyomod az ö illatát vele, ami zavarja (ez jobban fiú cicákra illik). Ha így van, az egész mancsát nyalogatja.
- Nem akar bántani. Az elsődleges fizikai fegyverük a körmük egy idegen macskával szemben. Próbál megnevelni, hogy "ne piszkáld az alvó oroszlánt", mert nem az ellenfele vagy. Ez akkor valószínű még, ha visszahúzott karmokkal megütögeti a kezedet. Ha nem engedi ki a karmait, nem vagy ellenfele, csak "megakar nevelni". Karmukat harcban csak az ellenséges "állatokkal" szemben engedik ki, akit nem akarnak bántani, vagy csak "nevelni/moderálni" akarnak, azt visszahúzott körmökkel támadják meg.
Én is mindig simogatom a lábát mert tetszik, hogy olyan párnázott alakú a lába de nem nagyon szereti, mindig felkapja a lábát ha végigsimitom
Az sem szereti ha a mellkasát simogatom pedig olyan mintha selymet simitana az ember olyan puha ott a szőr, egyből harap érte
Legalább a macskák szóba állnak veled 5öske, többre ne is vágyjál! ;)
A szexet is meg tudod oldani a kis plüssmacsekoddal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!