Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az egyik macskám nem szereti...

Az egyik macskám nem szereti ha simogatom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van két kiscicánk, mindkettő fiú, és testvérek, 3-4 hete vannak nálunk, 10 hetesek. Nagyon jól érzik magukat, játszanak egymással stb. viszont nem tudom mikor simogassam őket, és hogyan. Az egyik az szereti, ő emberbarátabb, már aludt is rajtam.A másik is odajön ha kimegyek, viszont ha simogatom, akkor kibújik, meg elmegy.Nem akarom magam megutáltatni egyikőjükkel sem, úgy szoktam őket simogatni, hogy a fejüktől a farkukig. Mit gondoltok?

2018. aug. 5. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor ne simogasd.

Én is utálom a mai napig, ha ölelgetnek meg puszilgatnak.

2018. aug. 5. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne simogasd. Vannak ilyen macskák.

Illetve még fiatalok, van rá esély, hogy megváltozik a helyzet. De nem biztos. A macskák egyéniségek, vannak maguknak valók, akiket az idő legnagyobb részében nem simogathatsz meg büntetlenül vagy legalábbis szolidan tiltakozni fog.

2018. aug. 5. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én lánycicám sem szereti, nagy ritka ha engedi h simizzem. Felvenni sem lehet azt végképp nem hagyja. Viszont odafekszik a lábamhoz ha olyanja van meg követ, és néz messziről de ennyi. Ő ilyen. A fiú cica totál más. Ő dorombol és jön oda. Ilyen a termeszete.
2018. aug. 6. 17:05
 4/4 anonim válasza:
Ugyanilyen az én lány cicám, mint az előttem lévőnek.
2020. dec. 16. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!