Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt az ivartalanított...

Eltűnt az ivartalanított cicám a családi ház udvarából, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Furcsa módon, tegnap este nem jött haza, meg még ma sem, pedig biztos éhes. Nem tudom, hogyan kereshetném meg, unom a tehetetlenséget. Ismertetőjele, hogy az egyik lábára nem tud ráállni rendesen, sántít. Szelíd cica, játékos. Körbejártam a környéket, pár szomszédot megkérdeztem, de semmi. Mit csináljak? Mennyi ideig reménykedhetek, hogy visszajön?

Másik macskát tudok szerezni bármikor, de nekem Ő kell. Tetszett benne, hogy nagyon rossz kislány volt. Nem lehetett tőle cipőfűzőt bekötni, laptopozni, de nagyon hízelgős is tudott lenni, főleg mostanában.

Tegnap főzéskor adtam neki pár falat kaját, mert kéregetett és akkor, csak eszembe jutott, hogy valami baj biztos lesz. Lehet, hogy hülye vagyok, de mint ha tudtam volna. Igaz, nem hiszek az ilyesmiben, ezért nem érdekelt a dolog.

2010. aug. 1. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És írtad , hogy érezted ,hogy lesz vele valami! na velem is ez volt az egyik macskámnál mondtam anyukámnak , hogy érzem , hogy el fog tünni és vigyük be a házba és nem vittük be és másnap nem jött őt nem találtuk meg!
2010. aug. 4. 12:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Még nincs meg. :( Ma hoztam egy hófehéret, nagyon aranyos, játékos. Amikor simogattam, nekiálltam bőgni, mert hiányzik a másik. Beszéltem is hozzá, hogy ha itt lenne a Bocicica, jól meglennének, játszhatnának együtt. :(
2010. aug. 5. 10:15
 13/15 anonim ***** válasza:
szia, bocsi h így megkésve... a cicád hazatért? Keresgélek most a kérdések között, az én cicám szombaton tűnt el, tegnap találták meg elütve :'(
2010. okt. 27. 00:33
 14/15 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi az érdeklődésed! Az enyém nem lett meg se élve, se halva. Állítólag a szomszédom olyan, aki képes kinyírni a macskát, mert egy bunkó ember.

Sajnálom a cicádat! :(

Most van egy másik macskám, őt nem engedem ki a lakásból. Majd tavasszal esetleg pórázon kimehet, de csak úgy nem.

2010. okt. 27. 11:31
 15/15 bmxboy33 válasza:
Részvétel nekem a17 éves cicák át megőlte egy kutya de neked nem hiszem h meghalt szem viszajön :D
2013. máj. 12. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!