Mitől függ, hogy 8 hetes korában vagy később hozhatok-e el egy kiscicát?
Örökbefogadtam egy kiscicát, és bár 100%, hogy elhozhatom, egyszerűen nem jutok dűlőre a családdal, akinél a kiscicák vannak, azzal kapcsolatban, pontosan mikor hozhatom el az állatot. (Ez leginkább a szervezés miatt lenne nekem fontos, mivel a picik nincsenek oltva, szeretnék az állatorvoshoz a lehető leghamarabbi olyan napra időpontot foglalni, amikor már elhoztam a cicát. A jelenlegi helyzetben 10 napra előre tele vannak, így nem egyszerű a szervezés.)
A kicsi már eszik szilárd ételt, visszahúzta a karmait is, kedves, emberhez szokott, jövő héten lenne 8 hetes, mégsem tud a család biztosat mondani azzal kapcsolatban, elhozhatom-e akkor. Csak annyit mondanak mindig, "meglátjuk, mennyire válik le az anyáról".
Ez mit jelent? Pontosan mi jelzi azt, hogy el lehet-e már tőle szakítani? Minek kell megtörténnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!