8 hetes kinti cica, pár napja hoztuk el folyton nyávog ha nincs vele kint valaki. ez normális?
Persze. Hiányzik neki a társaság.
Mennyetek ki hozzá vagy vigyétek be.
Kint vagyunk ha tudunk,de nem mindig vagyunk itthon
Szüleim pedig nem engedik bevinni.
Hány hónapos korára szokja meg az egyedüllétet?
Elhoztatok pár napja egy 8 hetes kiscicát es azonnal kivágtátok az udvarra?! Csodálkozol ha nyávog? Legalább az oltásai megvannak nyomorultnak? Minek kellett nektek macska ha be sem teheti a lábát a házba?
Oké, kidühöngtem magam, de arra számíts hogy az lesz, ami ilyenkor általában van:
Ha bátrabb lesz a kiscica akkor elmegy ide-oda és ha lesz valaki aki befogadja, eteti és beengedi, akkor többet esze ágában nem lesz visszamenni hozzátok.
Elárulom okoska, hogy minden macska fajtiszta, mert egyikben sincs kutya vagy veréb. Ha fajtatisztára gondolsz, akkor az más kérdés. Egyébként igen, van 2 is. ;) Nyilván élvezi az életet, azért nyávog folyton. És igen, nekem gyerekkoromban úgy volt 2 macskám, hogy bejöhettek a házba, hiszen társnak és családtagnak lettek elhozva.
Mellesleg úgyis az lesz amit mondtam, akkor majd te fogsz felrobbanni, ne legyenek illúziódi! Én csak szegény macskát sajnálom.
Alomtalcarol meg nem hallottal?
8 hetes cicat udvarra?!? Remelem vki befogadja szerencsetlen cicat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!