Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nemrég kaptam egy kiscicát,...

Nemrég kaptam egy kiscicát, amit szeretnék bevinni a szobámba mert még nagyon kicsi. Hogy győzhetném meg anyukámat?

Figyelt kérdés

Még nincs itt a kiscica de holnap hozzák. Van egy nagyobb termetű kutyánk ezért féltem, igaz nem bántja a cicákat de jobb félni mint megidjedni. Azt mondta hogy a macska kintre való, és ő nem akar elkapni tőle semmit blabla..

Ha meg széttépi a kutya akkor így járt. Ha sűrűn behoznám az engedélye nélkül a végén békén hagyna?

2020. máj. 9. 09:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Apukám allergiás a macskaszőrre, ez is egy ok amiért nem engedi. De ő a kutyát sem simogatja, tehát ha nem megy a közelükbe semmi baja. Anya meg úgy van vele hogy állatoknak sokkal jobb a szabadban. De mi lesz ha tél lesz?

És én nem az ő nyakára hozom ide, mindenről én fogok gondoskodni egyedül az ivartalanitásba ad bele, a többit a saját zsebemből intézem.

2020. máj. 9. 16:28
 12/12 anonim válasza:
69%
Sajnálom a helyzeted. Nállunk én vagyok allergiás, és emiatt kintiek. Viszont ha már tudtuk volna nem hozzuk el. Ezért ha eleve valaki allergiás, inkább ne hozzátok el, bár lehet már késő...
2020. máj. 9. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!