Nemrég kaptam egy kiscicát, amit szeretnék bevinni a szobámba mert még nagyon kicsi. Hogy győzhetném meg anyukámat?
Figyelt kérdés
Még nincs itt a kiscica de holnap hozzák. Van egy nagyobb termetű kutyánk ezért féltem, igaz nem bántja a cicákat de jobb félni mint megidjedni. Azt mondta hogy a macska kintre való, és ő nem akar elkapni tőle semmit blabla..
Ha meg széttépi a kutya akkor így járt. Ha sűrűn behoznám az engedélye nélkül a végén békén hagyna?
2020. máj. 9. 09:33
11/12 A kérdező kommentje:
Apukám allergiás a macskaszőrre, ez is egy ok amiért nem engedi. De ő a kutyát sem simogatja, tehát ha nem megy a közelükbe semmi baja. Anya meg úgy van vele hogy állatoknak sokkal jobb a szabadban. De mi lesz ha tél lesz?
És én nem az ő nyakára hozom ide, mindenről én fogok gondoskodni egyedül az ivartalanitásba ad bele, a többit a saját zsebemből intézem.
2020. máj. 9. 16:28
12/12 anonim válasza:
Sajnálom a helyzeted. Nállunk én vagyok allergiás, és emiatt kintiek. Viszont ha már tudtuk volna nem hozzuk el. Ezért ha eleve valaki allergiás, inkább ne hozzátok el, bár lehet már késő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!