Nemrég kaptam egy kiscicát, amit szeretnék bevinni a szobámba mert még nagyon kicsi. Hogy győzhetném meg anyukámat?
Figyelt kérdés
Még nincs itt a kiscica de holnap hozzák. Van egy nagyobb termetű kutyánk ezért féltem, igaz nem bántja a cicákat de jobb félni mint megidjedni. Azt mondta hogy a macska kintre való, és ő nem akar elkapni tőle semmit blabla..
Ha meg széttépi a kutya akkor így járt. Ha sűrűn behoznám az engedélye nélkül a végén békén hagyna?
2020. máj. 9. 09:33
1/12 anonim válasza:
Vagy elajándékozná a macskát. Jobb is lenne.
3/12 A kérdező kommentje:
2 hónapos múlt
2020. máj. 9. 09:51
4/12 anonim válasza:
Okosabb lenne, ha ezzel a felfogással, ami anyukádnak van, nem is hoznátok el a kiscicát.
5/12 anonim válasza:
De azzal se ami a kérdezőnek van... Minek kell állatot vinni oda ahol az aki eltartja nem is akarja igazán?
6/12 anonim válasza:
A kérdező valószínűleg még gyerek, aki nem tud felelősségteljesen dönteni. A cica érdekében, ne hozzátok el!
7/12 A kérdező kommentje:
Elhozzuk, mert tudunk róla gondoskodni, ivartalanítva is lesz, féregtelenítve is lesz. Csak anya nem engedi hogy a lakásba vigyem mert neki kint "jobb"
2020. máj. 9. 13:12
8/12 anonim válasza:
Igen. Kint majd elüti az autó, megöli a kutya stb. Tényleg tök jó lesz neki...
9/12 anonim válasza:
Te is nagy franc vagy kérdező. Az hogy tudnak róla gondosodni, vagy AKARNAK, két dolog. Itt csak te akarod a macskát, más zsebére.
10/12 anonim válasza:
Nekem sem engedik a szüleim hogy bent legyenek a nyuszik. Először próbáld meg hogy egy kis kifutóba gartod a cicát közel a ház mellett. Így közel van hozzád is, anyukád sem mérges, és ha erős a rács akkor a kutya sem bántja. Lehetne kinti-benti cica. Napi egy-egy alkalommal vidd be a házba és így növeld az időszakokatamit anyád mond, az úgy lesz. Neked kell enyhíteni a feltételeiden, vagy olyat kitaláni ami neki is megfelelő. (Én is így jártam a nyuszikkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!