Szerintetek szep a cicam? Voros cirmos, kicsi a feje es dagi.
Figyelt kérdés
2019. nov. 18. 12:19
1/11 anonim válasza:
Imádom a vörös, cirmos cicákat!:)
Az enyém 21 évig élt,szépséges volt.
Miért nem teszel fel képet?
2/11 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy van fotó. Nagyon szépek a vörös cicák is. Igazság szerint nekem egy tök átlagos kinézetű sima hagyományos pusztamix házimacskám van, mégis nekem ő a legszebb. Stílusa meg egyénisége minden macskának van, az enyém nagyon bújós, szeretetéhes. Szóval hidd el, a te cicád lesz neked a legszebb.
3/11 anonim válasza:
H szakadna a plafon arra aki macskat akar olni
4/11 anonim válasza:
minden cica szép
ha raktál volna fel képet, akkor jobban lehetne róla véleményt írni
5/11 anonim válasza:
Elég relatív erre a válasz, főleg hogy képet sem tettél fel.
6/11 anonim válasza:
Én mindig azt mondom hogy nincs csúnya cica csak elhanyagolt.
7/11 anonim válasza:
A kérdező valószinüleg egy kislány, aki nem tud még képet feltölteni.De szerintem nagyon szép cica! :))
8/11 anonim válasza:
A dagi cica nem jó, beteg lesz az elhízástól! Ha csak a bundája pufi az ok, de ne etessétek egész nap! ;) Biztos szép, ha ápolod egy kis fésüléssel, sok simítással!
9/11 anonim válasza:
Ha kövér az baj, főleg akkor lehet durva a dolog ha kicsi a feje a testéhez képest, de remélem csak én gondolom túl.
A vörös cicák szépek, nekem is volt egy szépséges kandúr :)
10/11 anonim válasza:
Nekem is vörösöm van:))
A szívem csücskei, ő a 2. vörösöm, imádom őket😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!