Észrevettétek, ha rendesen akarjátok etetni cicátokat milyen súlyos pénzeket kell érte fizetni?
Tegnap voltam a Fresnapf-ban és körül néztem a cicakaják között. Hát vannak súlyos árak. Nekem yorkim van, 1150.- ért veszem kilóját a royal mini-nek, és 990.- az acana small breed. De a cica kaják kilója 2000 és felette. A kimérős boltban is 1600-tól kezdődik.
Miért van ez?
szeretem a macskáimat, de van másra is költenivalóm... lehet hogy neked nincs családod, és ezt nem érted, de még ígyis hogy szerinted "nem szeretem a macskáimat" megadok neki mindent amit tudok, és még ígyis jobb kajcikat veszek neki mint sok más ember. amúgymeg a macskákat is bántják,a legkisebb macskámat a lányom találta egy parkba egy dobozba zárva 3 hetesen...
szeretem a macskáimat, és tisztelem is, bár lehet hogy neked nem ez jön le a dologból de akkor ne szólj le másokat!!! gondolkozz mielőtt írsz!!!
Nekem eddig csak cicáim voltak, most egy 2 éves kandúrom van. hát mitnemondjak... alig van itthon, tényleg csak kajálni jön haza reggel-este. mikor kicsi volt, akkor kitekat konzervet és whiskas szárazat kapott, most egy olcsóbb nevenincs konzervet vesz neki anyum, ezt is szereti, nem finnyás, de lehet visszaállunk a kitekatra, tudom, hogy nem a legjobb márka, de ennél drágábbat nem akarok venni. szóval visszaállunk a kitekatra, mert úgy vettem észre, hogy csúnyább a szőre mióta az olcsóbbat eszi. ezek mellett persze kap mindenféle konyhai maradékot, persze inkább husikat, de pl a főzelékeket is szereti :) szerintem fontos, hogy a tápok mellé kapjon igazi husit, lehetőleg nyerset és csontot is.
mivel a tápok átlagban 4% "husit" tartalmaznak, pedig a macsesz húsevő állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!