Ráhagynátok a a cicátokat egy kedves gondoskodó nénire majdnem 3 hétre? Vagy vigyük magunkkal? Az út nagyon hosszú.
Tudom, hogy nehéz lenne, de én otthon hagynám a cicámat.
Fiatal cica, és nem hiszem, hogy jót tenne neki 13 óra utazás. Mint írtad, a néni gondoskodna róla, ellátná, vele lenne. Szerintem jobb lenne neki, ha otthon maradhatna. Esetleg ha a nénivel alhatna éjszaka, hogy éjszakára se maradjon egyedül?
Ne aggódj, biztos szomorú lesz a cicus, hogy elmentetek, de enni fog. A macskák többsége a helyhez ragaszkodik, és bizony elfogadja mástól is az ételt!
Eddig mindig azt javasoltam, -meg magam is úgy tettem-, hogy maradjon itthon a cica.
A Te helyzetedben viszont, a leírtak alapján, jobb, ha viszed a cicust, nehogy tényleg ne érezd jól magad emiatt:)
Egyébként valamennyit biztosan enne a néninél is, és szerintem is jó ötlet, hogy nappal a néninél, éjjel pedig a megszokott helyén a Te illatoddal. De inkább vidd.
Megírod, hogy milyen fajta, nagyon érdekelne, mert írtad, tenyésztőtől van:)
Brit Rövidszőrű chocolate point :) Nagyon imádnivaló ,sokszor igényli azt hogy simogassuk ,vegyük ölbe ,teljesen elengedi magát mint egy plüss cica:D Mindegy hogy fogjuk ,nyúzzuk láthatóan élvezi.
Majd mikor repülővel megyünk haza egy hétre akkor persze maradni fog ,de erre a hosszú időre csak nem hagyom ,párom is nagyon szeretné ha vinnénk. Volt, hogy párom repült haza én maradtam a cicával itthon és párom után is nyávogott,kereste :) Reggelente mindig várja páromat a lépcsőn mikor felkel és készülődik munkába. Aztán később engem fogad és nyávogva üdvözöl. Hallom mindig ahogy páromat is üdvözli és úgy csak reggel csinál :D
15.27-es vagyok:)
Szinte gondoltam:) Én is vágyom egy Brit rövid szőrűre, de én a klasszikus ezüst-feketére:)
A Tied is gyönyörű lehet. Képet esetleg nem tennél fel róla?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!