Mit tegyek vele? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A kiscicám, olyan 5-6 hetes,most hoztuk el,de bolhás.Párom hozott sprayt, amit csak bizonyos helyre lehet fújni, nem volt semmi más, ami ilyen kis cicákra van.Tegnap befújtuk, ki is jött vagy 3 bolha, ma átnéztem, de mintha még láttam volna bolhát.Meg kis fekete pontok itt ott,gondolom az a pete.Azok nem haltak el a bolhaírtó hatására?Mert nem lehet már befújni, 1 hét után kell megismételni.
Próbáltak kiszedni belőle, szegény cicát nem merem feltenni az ágyra, de mégis itt van, bújik.
A kis fekete pöttyök azok a bolhaürülékek, a petéket a lakásba rakja le (csakhogy megnyugtassalak) :)
Érdemes a lakást befújni, én spec. az Insecticide 2000-t használom, az bevált (de biztosan van egy rakás más jó cucc is rá)
Ha befújtátok, az jó, az nem múlik el azonnal, ha rámennek a bolhák a befújt részre, ugyanúgy kinyírja őket - hosszútávon hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!