Észrevettétek, ha rendesen akarjátok etetni cicátokat milyen súlyos pénzeket kell érte fizetni?
Tegnap voltam a Fresnapf-ban és körül néztem a cicakaják között. Hát vannak súlyos árak. Nekem yorkim van, 1150.- ért veszem kilóját a royal mini-nek, és 990.- az acana small breed. De a cica kaják kilója 2000 és felette. A kimérős boltban is 1600-tól kezdődik.
Miért van ez?
Az előttem szóló elmondta.
A sznob állattartók, akiknek nem felel meg egy városi mix kutya, azok kénytelenek erre áldozni. A sok beltenyészet miatt, meg egyre kényesebbek ezek a kutyák.
Ismerősöméknek is ilyen kutyájuk van, ami allergiás az állati eredetű fehérjére (egy kutya, amely a tenyésztések előtt valaha csak húst evett!!!!), ezért neki csak szójatartalmú kutyaeledelt lehet venni kilóját 1500Ftért.
A mi kutyáink mit esznek? Veszünk az állatkereskedésben csirkedarabokat, nyakat , vagy lábat, amit megcsinálunk pörköltesen jó sok szafttal. Ezt keverjük kenyérrel, meg tesco kutyakonzervvel és láss csodát egészségesek, vidámak, szép a szőrük, stb.
Nem kutyáról volt szó. Macskáról. Olvasás ---> értelmezés ---> válaszolás.
Én nem főzök, mivel ... hosszú, ezért nincs maradék. Néha csak vaj és kenyér van itthon, azért veszem a kutyakaját. De ezt már egyszer leírtam. De a macska, ami még nem is hűséges, soha nincs otthon (kiv. a panel) dupla annyit eszik mint az én kutyám, válogat is, ráadásul tripla árú kaját kell neki venni.
Kutya, macska secko jedna.
Az etetésen van a hangsúly
Jaj még vmi.
A macskánk ivartalanítva van. Többet van itthom, mint a férjem:)). nincs miért elmennie:))
ó kedves első a Whiskas egy középkategóriás cicatáp :-))
kérdező :Engem a macskám kieszik a vagyonomból:-)
Érdekes, amit írsz, mert én nem szoktam nézni az ugyanabból a márkából a különbségeket a cica és kutyatápok között. Lévén, hogy csak cicám van.
Az a titka az egésznek, hogy már kicsi korban rá kell szoktatni, hogy változatosan egyen. És abba férjen bele a házi koszt is. És ez a macska érdeke is.
Lehet, hogy igazad van és azért drágább, mert a macskatartók így is megveszik. Én nem sznobságnak nevezném. Egyszerűen megdelejezi az embert a macska,
hipnotizál ezt mondja:
- Menj el a fressnapfba és vegyél nekem Royal Canint de krvagyorsan.
Most, hogy így felnyitottad a szemem, igazad van. De elmondom, hogy én is elmegyek és megveszem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!