Hogyan tudnám elszoktatni a szomszéd macskáit?
Az a baj semmit nem tudsz tenni.
Mi is ugyanebben a cipőben vagyunk. A szomszéd idős hölgy macskája folyton a mi udvarunkon, kertünkben rohangál.
Pedig az ő macskája sem ivaros, a mieink sem, még is mindig itt van és kergeti az én cicáimat.
Sőt már a házba is bemerészkedett, mikor véletlen nyitva hagytam a bejárati ajtót.
A macska amint kifigyeli, hogy elmegyünk otthonról, már megy is, megeszi a maradékot és a kinti fekhelyükre pofátlankodik.
Egyszerű a magyarázat, azért mennek oda mert éhesek. Így megjegyzik hol van a kaja és a saját területükként jelölik meg a helyet a szagukkal. A szomszédunknak full kinti a cica, még sincs számára egy meleg hely fenntartva, ezért télen azért megy oda mert fázik.
Nekem is nagyon elegem van belőle és nem tudom mit tegyek már. Hiába zavarom el, hiába locsolom le vízzel, hiába kergetem, amint bemegyek a házba, már a másik oldalról jön is vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!