Ötleteket kérek szomszéd macska távol tartásához?
Vannak ilyen sipolo riasztok barkács es elektronikai boltokban.
Vagy kutya.
Itt egy működő módszer, esetleg próbáld ki te is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__10165916-a-..
Élvefogó csapda, ha szomszéd keresi, majd visszaadod, addig sem kártékonykodik.
Továbbá közölheted vele, hogy legközelebb a menhelyre viszed, talált állatként!
Nem tudod. Ugyanúgy visszajár majd.
Az én szomszédomé is ilyen. Már megdobtam kaviccsal, cipővel erősen mégse takarodik el.
A szomszéd meg lesz4rja. Nem ad neki enni se, mert "a macska egerészésre való".. Átjár mindenhova lopni, szrni, hugyozni.
Az egyiket régebben elvitettem menhelyesekkel, lett új gazdija is.
Ez viszont vad, nem tudták befogni.
Na igen, elássák...az ősszel olyan lelkesen ástak a tulipán ágyásban, hogy mind kiásták a frissen elültetett tulipánhagymákat. Akkor megraktam rózsaágakkal a tetejét, na az szúrta a tappancsukat, nem mentek oda többet.
Azóta a fűbe szarnak, na ott nem ássák el. Tíz(!) macskája van a szomszédnak, és 3 kutyája, az ő udvara döngölt föld. Naná, hogy imádnak átjönni a friss ágyásba, és a szépen tartott gyepre.
És igen, én szóltam a szomszédnak. Azóta nem is köszön. Sehogy sem érti, hogy hogyan lehet fontosabb egy tulipánágyás, vagy a gyep, mint az ő imádott, mentett állatai. Szerinte én vagyok a rosszindulatú és érzéketlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!