Mit csináljak a szomszéd macskájával?
Találtunk egy kiscicát kiderült a szomszédé,de neki nem kell.Már mindenhol hirdettem,de senkinek sem kell. Nem maradhat sokáig nálam sem mert kislány és már 4-5 hónapos lehet és lassan vemhes is lehet. Nem tudom bent tartani szüleim nem engedik. Gondolkoztam azon is,hogy ivartalanítva adom örökbe,de nem lenne pénzem a műtétre .
Hol hirdessem vagy mit írjak a hírdetésbe,ami nyerő?
Sok cuki képet csináltam már róla.
Tudom nem sok a műtét,de diák vagyok nem dolgozom csak nyáron dolgoztam.
Amit megkerestem pénzt azon a kutyámat ivartalanítottam.
És találtam egy másik kiscicát akinek törött volt a lába és az ő kezelésére kell a pénz illetve az ivartalanítására.
Az a baj,hogy nem tarthatom meg,mert nem tudnám gondozni őt is és vele is foglalkozni megfelelően.
Nem kellett volna begyűjtened...
Írj rá egy menhelyre/állatvédőkre de nem hiszem, hogy elviszik, mert mindegyiknél telt ház van. Max felajánlják hogy ivartalanítják.
Rakd fel facebookos csoportokba esetleg.
Nekem is ilyesmi a szomszédom amúgy. Van 2 lány macskája, minden évben hozzánk fialnak. Szeretem a macskákat, de már 4 fialás után belefáradtam. Felneveltem a kicsiket, én is jó képeket készítettem róluk, de voltak közöttük olyan f0s színű tarkák is hogy szegénykék nem kellettek senkinek se.
Rajtunk maradtak. A saját macskám aki ivartalanított menekült miattuk itthonról. Végül kiraktam őket pár utcával távolabb. Nem tudtam mást, a menhelyesek se akarták elvinni őket.
Soha többet nem fogadok be az tuti.
Nem bántam meg,hogy befogadtam. Nem lett volna szívem ott hagyni őt olyan soványka és magányos volt.
Sőt eddig egy mentett cicust sem bántam meg(ő a hatodik) csak eddig mind gazdisodott.
Már fent van az összes facebookos csoportba,jófogás,kiscica.hu már mindenhová felraktam,de semmi. Még egy érdeklődője sem volt neki :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!