Ivartalanított NŐSTÉNY cicám, többször bepisilt az ágyba. Az alomba is elvégzi a dolgát, de mitől lehet az hogy lepisili az ágyneműt?
Lehet, hogy tényleg szervi okati vannak a bepisilésnek,pl. álmában pisil be, amikor észre sem veszi. Szerintem megérne egy állatorvosi vizsgálatot. Biztosan rossz neked, hogy nem alhat veled:(
Az én cicám is mellettem alszik és nagyon sajnálnám, ha valami miatt ki kellene zárnom:(
Szia.
Egyet tudni kell...A cicák társas lények,ha szervi baja van a cicusnak,nem az ágyba vizel.Az én cicám speciel lapot rágcsált éjjelente,mert visszamentem 2 év után dolgozni,és ezt sérelmezte,és azért tette ezt,mert így nyilvánította ki a nemtetszését.
A gondolatom:Valami olyan változás állt be az életedbe(új partner,új meló,hosszabb melóidő,tartósabb elfoglaltság,feszült légkör,stb..),ami a cicának nem tetszik,és cicanyelven így adja tudtodra,hogy haragszik rád,mert nem foglalkozol vele eleget,és fel akarja magára hívni a figyelmedet.Gondolkozz el,hogy vajon ezen felsoroltak közül mi újdonság történt veled,és finomságokkal(kaja),törődéssel,sok játékkal értesd meg a cicáddal,hogy még mindig szereted,és abba fogja hagyni.
Visszaolvasva egy kismama írt ki hasonló kérdést nemrég,miszerint a cicája felugrott reggeli közben az asztalra,és belevizelt a tányérjába.Mit tegyen?Erre a válaszom az volt,hogy a terhesség elvette a cicától az eddigi figyelmet,aki ezt zokon vette,és így nyilvánította ki nemtetszését.A tanácsom neki ugyanez volt.Ha kizárod a konyhába,azzal csak még jobban szítod a tüzet,egy felnőtt macskát a megszokott dolgaitól megfosztani,nem jó,és nem is eredményes dolog.
Ha mindez nem elég,írj privit,szívesen segítek,ha tudok.
Egy tenyésztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!