Mit tegyek? Valakinél voltak már ilyen tünetek esetleg? Mennyi idő volt míg megszűntek?
Na meg is elvittem másik dokihoz, aki mondta hogy tud rá infuziot kötni , elvittuk és ott megvizsgálta és kiderült hogy a torka fekelyes lett :(
Kapott antibiotikumot, infuzio nem kell neki mert nincs kiszáradva szerencsére! Meg kapott 3 fele szurit, ma már enni fog a doki szerint majd meg vissza kell vinni
A doki szerint ezt túl fogja élni, megfelelő kezeléssel !
Kedves Kérdező!
Csodálatos vagy, hogy gondoskodtál róla.
Tudom, milyen nehéz kiállni és harcolni valamiért.
Köszönöm, próbálok mindent megtenni
De sajnos nem evett ma, szóval holnap viszem vissza és infuziot fog kapni,
Ma vittük vissza doktorhoz, 1 óráig volt infúzión, kapott nagyon erős antibiotikumot
De semmi javulást nem látok, max annyi hogy már nem hány , nemtudom miért nem hat neki vagy mikor fog
Nemtudom mit kene már csinálnom, még 1 napot várok, és ha holnap sem hat neki az a sok minden amit kapott akkor nem hagyom tovább szenvedni :/
Könnyen mondod, nem te nézed végig ahogy szenved a macskád, hogy lassan már menni is alig bír és maga alá vizel
És ha vissza olvasol láthatod , hogy nem 1 napja van kezelve, hanem negyedik napja,
Jezusom..
Tisztában vagyok vele, hogy nem egy nap alatt gyógyul nem várok csodát ,de nagyon nagy fájdalmai vannak
A doktor pedig azt mondta hogy nemtudja ha ez sem hat mit tudna meg csinálni, mert a legerősebb antibiotikumot kapja már másodjára, és az sem valami jó neki
Mindenképp hallgass az orvosra. Ha már ő sem tud segíteni, akkor neked is el kell engedned.
Reménykedem. Néha egyik napról a másikra,jobban lesznek.
Tudom, hogy lelkileg mennyire megterhelő lehet számodra.
Utolsó próbálkozáskent, holnap atvisszuk egy másik dokihoz aki állítólag a legjobb a városban.. ha o sem tud rajta segíteni / de nagyon remelem!/ akkor tényleg sajnos elkell engednem
De remelem nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!