Mit tegyek? Valakinél voltak már ilyen tünetek esetleg? Mennyi idő volt míg megszűntek?
Istenem, annyira sajnálom.:((
Legyél vele, és reménykedjünk.
Hat úgy néz ki hogy féreg, és mivel hányja nem a szekletéből távozik így valószínű hogy szívfereg
Nemtudom hogyan pedig kapott féreghajtót
Anyukám azt mondta, hogy az utolsó napjai
Én azért meg megkérdem a doktort hogy ez ellen lehet e valamit tenni
Még csak fél éves, és én már most reggel óta nem bírom abbahagyni a sírást. Nem is tudom mitcsinalnek ha tényleg itt hagy
Hívd fel az orvos. Nem is értem? Nem mondta, hogy mi baja a cicánaj?
Ha TÉNYLEG menthetetlen, akkor el kell altatni.
Ne szenvedjen!!!
Tegnap nem mondta hogy ilyen baja lehet csak hogy lázas biztosra, és lehet össze is evett valamit
Anya is azt mondta hogy jobb lenne elaltatni
Én tuti másik orvoshoz vinném! Mi az, hogy nem tud mit tenni? Ez hülye? Azonnali vér, vizelet, ultrahang kellett volna, kizárni az idegen tárgyat, a mérgezést stb.
Az enyém felfázott novemberben mert én hülye kiengedtem. Az orvos mindent végignézett, hogy biztos felfázás-e.
Vidd másik orvsohoz, ez így nem normális.
Ha nem iszik infúziót kellene kapnia, nem pedig mézet kenegetni a szájpadlására.
Ha pedig nem lehet megmenteni akkor el kell altatni, de nem szabad hagyni, hogy szenvedjen.
Egyébként is mi az, hogy haldoklik a macska, a doki meg azt mondja pár nap múlva ad nakei féreghajtót? Nem azon fog múlni. Ha valóban szívférges, akkor a féreghajtó nem segít rajta, akkor Immiticide injekcióval kell kezelni (ami jó drága, szerintem nincs is mindig készleten, lehet nincs a dokidnak és a hülyeségekkel próbálja menteni a mentehtőt). Egyébként szívféreg megelőzhez sajnos nem elég a sima féreghajtó, milbemax, milprazon tabletta vagy stronghold csepp kell, ezeket mind havonta kell kapnia, akkor előzi meg a szívférgességet. Ha az állat már szívférges akkor viszont nem szabad már ezekből adni neki, mert elpusztul tőle!
Úgyhogy vidd másik állatorvoshoz aki vagy kezeli rendesen, vagy ha menthetetlen akkor elaltatja, de ez így tarthatatlan...
Én vinnem másik orvoshoz, de nem tudom a legközelebbi doki aki tudna neki kötni infúziót kötni az 50km van tőlem, és nincs lehetőségem a napokban eljutni
A helybeli doki pedig azért nem kötött rá mert nincsen neki olyan felszerelése, de cumisuvegbol folyamatosan itatom, és nem rég ma saját magától ivott elég sokat, a féreghajtot megkapta, hatott,, akiknek ki kellett jönni kijött..
Azóta kicsit jobban van, nem alszom folyamatosan figyelem és adok neki vizet
Viszont ha holnap nem változik az állapota akkor kénytelenek leszünk elaltatni, mert én is kb rosszul vagyok ahogy nézem hogy szenved
Amit tudtunk tényleg mindent megtettünk, úgyhogy azért remelem a legjobbakat hogy helyrejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!