Szerintetek mit tehetnék hogy jobban érezze magát?
1 hónapja elkoltozunk, és van 2 cicánk. 2 évesek
Az egyik sajnoa nagyon félős, ha idegen jön, vagy akit ritkán lát, mindig elbujt eddig is.
Amióta elkoltozunk az van hogy nappal elbújik, etlen szomjan van, nem jön elő. Egy darabig az agy mögé bujt, de azt úgy betoltam hogy nem fér már be.
Van nekik magas macska bútor, a nak a tetején fekszik egész nap.
Én minden nap többször leveszem, simogatom, dorombol, kiviszem a szobából hogy lássa, nincs itt senki, odarakom a tálhoz de mindig visszaszalad.
Este vacsoraidoben persze elojon, és utána már nem bujik el, játszanak, mintha nem lenne mitől felni, pedig ugyanaz a helyzet mint nappal. Nincs mitől félnie. Éjjel minden normális vele, sőt már lassan normálisan aludni se lehet tőle mert huncutkodik :D
Megvárja még a reggelit, aztán felül a helyére és fekszik egész nap. Kezdődik minden elölről.
Mivel már 1 hónapja tart, kezdek aggódni... Eddig azt gondoltam csak idő kell neki, de már eltelt szerintem annyi idő. Nem tudom mit csinálhatnék.
Ha éjjel aktív/játszik, futkos akkor persze, hogy nappal alszik. Nem valószínű, hogy fél nappal, hanem csak fáradt.
Nappal sokat kell vele játszani, fárasztani, ne hagyd aludni és akkor éjjel fog piheni.
Onnan tudom hogy fél, hogy behuzott farokkal szalad vissza és látszik mennyire dobog a kos szíve.
Egyebkent bélés macska, 4x szoktam nekik kevesebbet adni enni, és mindig tudta is mikor van kaja. De most csak 2x eszik és nem érdekli ha én délben kihívom enni és megtöltöm a tálját. Kihozom, eszik egy falatot aztán szétnéz és szintén farkát behuzva lapulva szalad vissza a helyére.
Köszönöm szépen.
Nagyjából nálunk is úgy kezdődött mint nálad, már a pakolástól a másik helyen is megijedt, a zsakoktol elbujt, szerintem tudta mi következik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!