Mit tehetnék, hogy az orvosom tényleg érezze a súlyát annak, amit velem tett?
Felháborító! És mindezért fizettél is?
Gyűjts össze minnél több őt terhelő orvosi véleményt és ezzel látogasd meg! Tanácsolnám a pert is, de a fájdalamat a kilátástalanságot és a elki eredetű dolgokat ezzel megváltani nem lehet.
Én nagyon sajnállak , de azt tudom mondani, hogy nem tudhattad előre, hogy ez lesz. Másrészről egy orvos, legalábbis, akikkel én találkoztam, egyik sem törődik a beteggel. Nem ő fogja a kötésedet cserélni, meg nézegetni, hanem a nővér, már ha szerencséd van és nem tojik a fejedre az sem.
A nőgyógyász pedig nem sebész, nem is lehetne beleszólása egy ilyen komoly műtétbe.Csak játszotta az agyát, hogy orvos, közben , amikor gond lett, szépen elbújt.Csak akkor perelhetnél, ha konkrétan Ő műtött, de ha nem, akkor tehetsz panaszt a betegjogi képviseleten, sőt, tegyél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!