Vissza kérhetem a pénzt ebben az esetben?
Sziasztok! 200kmre utazott el Győrbe a férjem hogy vegyen egy fajtatiszta macskát nekem. Az eladó hölgy 30ezret kért. Majd küldött képeket a szülőkről is. Az anya elvileg tks de azt sem látta, az apa pedig nem. Az anya cica szeme a képen zöld de ő csak állítja hogy az sárga és aamit mi vettünk annak sem sárga hanem inkább sárgás zöld!
Szeretném ezt az üzletet visszacserélni mert mi egy -fajtához ragaszkodunk. Szerintetek van e erre lehetőség vagy mit tudok tenni?
Rendőrség?? Állatvédők??
30-ért fajtatiszta?
Szerződés? Ja, gondolom nincs, mert az se ingyé lenne.
Megxoptad!
Semmit se tudtok csinálni.
Ti rontottátok el. 30.000 Ft-ért nem árulnak a rendes tenyésztők fajta tiszta állatot.
100.000 forint felett kezdődnek és itt se az ár a fontos hanem hogy kap-e törzskönyvet a cica.
Ez sajnos a ti hibátok.
Az ilyenre mondják, hogy a csigát is elhajtaná a világ végére öt forintért.
Ennyiért fajtajellegű keverék van.
Komolyan megszabadulnál a cicától, mert nem olyan, amilyet akartál? Van neked szíved?
Eleve, ha fajtatisztát akarsz, akkor ne 30-ért akarj egyet, mert az biztos átverés. Szóval a saját butaságod miatt szívatnád a macskát?
Ha fajtatisztát szerettél volna, akkor nem 30.000-ért kellett volna venned. Eleve 100.000 felett vannak a fajtatiszta macskák és azok még az olcsóbb kategóriásak.
Egyébként ti voltatok a hülyék és képes lennél azért lecserélni a macskát, mert nem tájékozódtál rendesen. Baromira szeretheted a macskákat...
Szegény macska nem tehet semmiről xd
Nem vagytok normálisak, mentetek volna menhelyre
Nem mindegy hogy néz ki a macska?
Azt sem értem hogy gondoltátok, hogy 30ezerért fajtatisztát kaptok
Nekem sima házi macskám van, benti, úgy fogadtuk örökbe.Idegenek mindig azt hiszik, hogy orosz kék, mert annyira hasonlít.
Nem dísznek veszitek a macskát,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!