Erőszakos, hisztis idős cicával mit lehet kezdeni?
A cicám még csak 11 és fél éves, de már elkezdett nagyon zsémbessé válni. Egyre erőszakosabb, és szinte megállás nélkül magyaráz nekem. Nálatok van ennek a kezelésére valami bevált tipp? Fenyítés nem jön szóba, mivel nagyon szeretem, viszont remélem, még sok-sok évig velem lesz, és nem szeretném, ha teljesen elfajulna a helyzet.
Köszi mindenkinek, aki ad valami jó ötletet. (Állatkínzók kíméljenek jeligére. Gyakorlatilag családtagról van szó.)
11-12 éves cica még nem idős.:)
De ettől még fájhatnak a fogai, lehet fogköves, amitől begyullad az ínye és az nagyon tud fájni, lehet gond az ízületeivel, füleivel, lehetnek vesekövei.
Én azért egy UH-t is még bedobnék a cél érdekében, mert ha folyamatosan beszél, holott azelőtt nem tette, akkor panaszkodik.
Igen, tudom, hogy valójában még nem számít öregnek, ezért is írtam, hogy még alig múlt 11. :)
Mindig is beszédes típus volt, de nem ennyire. De akkor beszélek az állatorvossal, hogy induljunk el azokkal a vizsgálatokkal is, amiket eddig nem ítélt szükségesnek.
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!