Vajon életben marad? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
sziasztok! találtam tegnap egy kis cicát, olyan 3 napos körül lehet az út szélén egy dobozban találtam rá!! ha valaki tud segítsen már mivel ettessem!! még soha nem volt cicám nem tom hogy mi legyen!!!2010. júl. 15. 14:09
31/37 anonim válasza:
Az állatorvos nem isten. Nekünk még az elszaporodott bolhákat sem tudta kiirtani, de azért 10 ezret elkért...
32/37 A kérdező kommentje:
szerintem most nagyon meg fogtok lepődni, de van egy anya kutyusom akinek kölykei születtek a múlt héten, és az szoptatja a kis cicámat:D
2010. júl. 16. 09:47
33/37 anonim válasza:
Én is hasonlóan jártam de ott az anyja hagyta őket ott.Nálunk a kutya nevelte fel őket minden nap szoptatta őket együtt aludtak játszottak és hálistennek a mai napig egészségesek és nagyon szeretik egymást!:)
34/37 anonim válasza:
Ha a kutyusod szoptatja, akkor semmi baj. Elég az neki. Viszont tényleg tartsd melegen, ő még nem termel saját hőt, nehogy kihűljön. Tehéntej még később se ajánlott, nemhogy pici cicának. A pocakját meg a popsiját tényleg masszírozni kell nedves vattával, mintha az anyja nyalogatná, mert úgy tud csak pisilni-kakilni. Vigyázz rá nagyon :)
35/37 anonim válasza:
Ez fantasztikus,hogy az anyakutya szoptatja!Milyen csodás lények az állatok!Már minden hasznos választ leírtak előttem.Igazából csak kíváncsi lennék,hogy hogy boldogultok,hogy van a pici cica?
Szerintem mindenkit érdekel,aki ide írt.Kérlek,írd le pár szóban!
36/37 anonim válasza:
jaj és figyelj rá, hogyha látod, hogy nagyon fel van fújódva a kis pocija, és nyávog, törölgesd meg a fenekét vizes vattával óvatosan, hogy tudjon kakilni vagy pisilni, hátha az anyakutyus nem nyalogatja le neki, mégha eteti is. ez fontos!
37/37 anonim válasza:
Reménykedj,hogy életben marad:)
én nagyon imádom a kiscicákat,én is találtam egy hetes kis vadnyuszit a határba...egyedül és hazahoztuk nagyon aranyos...
remélem tul éli...
csk sajnos nincs nyul tejem..
de sziringaval etetem,teszek bele tejet felforallom varom meg kihul es beleteszem ... édesen eszi még a nyuszika is:)
szeretni fogja szerintem..
amugy fiu ,lány,milyen nevet adtál neki :)?
:>
Sok sikert a kicsike cicához :x:x:x:x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!