Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vajon életben marad? SÜRGŐS!

Vajon életben marad? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
sziasztok! találtam tegnap egy kis cicát, olyan 3 napos körül lehet az út szélén egy dobozban találtam rá!! ha valaki tud segítsen már mivel ettessem!! még soha nem volt cicám nem tom hogy mi legyen!!!
2010. júl. 15. 14:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Az állatorvos nem isten. Nekünk még az elszaporodott bolhákat sem tudta kiirtani, de azért 10 ezret elkért...
2010. júl. 16. 09:25
 32/37 A kérdező kommentje:
szerintem most nagyon meg fogtok lepődni, de van egy anya kutyusom akinek kölykei születtek a múlt héten, és az szoptatja a kis cicámat:D
2010. júl. 16. 09:47
 33/37 anonim válasza:
Én is hasonlóan jártam de ott az anyja hagyta őket ott.Nálunk a kutya nevelte fel őket minden nap szoptatta őket együtt aludtak játszottak és hálistennek a mai napig egészségesek és nagyon szeretik egymást!:)
2010. júl. 16. 18:03
 34/37 anonim ***** válasza:
Ha a kutyusod szoptatja, akkor semmi baj. Elég az neki. Viszont tényleg tartsd melegen, ő még nem termel saját hőt, nehogy kihűljön. Tehéntej még később se ajánlott, nemhogy pici cicának. A pocakját meg a popsiját tényleg masszírozni kell nedves vattával, mintha az anyja nyalogatná, mert úgy tud csak pisilni-kakilni. Vigyázz rá nagyon :)
2010. júl. 17. 01:39
 35/37 anonim ***** válasza:

Ez fantasztikus,hogy az anyakutya szoptatja!Milyen csodás lények az állatok!Már minden hasznos választ leírtak előttem.Igazából csak kíváncsi lennék,hogy hogy boldogultok,hogy van a pici cica?

Szerintem mindenkit érdekel,aki ide írt.Kérlek,írd le pár szóban!

2010. júl. 18. 12:26
 36/37 anonim válasza:
jaj és figyelj rá, hogyha látod, hogy nagyon fel van fújódva a kis pocija, és nyávog, törölgesd meg a fenekét vizes vattával óvatosan, hogy tudjon kakilni vagy pisilni, hátha az anyakutyus nem nyalogatja le neki, mégha eteti is. ez fontos!
2010. júl. 18. 23:52
 37/37 anonim ***** válasza:

Reménykedj,hogy életben marad:)

én nagyon imádom a kiscicákat,én is találtam egy hetes kis vadnyuszit a határba...egyedül és hazahoztuk nagyon aranyos...

remélem tul éli...

csk sajnos nincs nyul tejem..

de sziringaval etetem,teszek bele tejet felforallom varom meg kihul es beleteszem ... édesen eszi még a nyuszika is:)

szeretni fogja szerintem..

amugy fiu ,lány,milyen nevet adtál neki :)?

:>

Sok sikert a kicsike cicához :x:x:x:x

2010. júl. 19. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!