Vajon életben marad? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
sziasztok! találtam tegnap egy kis cicát, olyan 3 napos körül lehet az út szélén egy dobozban találtam rá!! ha valaki tud segítsen már mivel ettessem!! még soha nem volt cicám nem tom hogy mi legyen!!!2010. júl. 15. 14:09
1/37 anonim válasza:
majd biztos kapsz szakszerű választ itt, hogy egy 3 napos kidobott macskát hogyan kell gondozni XD
2/37 anonim válasza:
menj el egy állatpatikába,és vegyél neki macskatápszert
3/37 anonim válasza:
Hát szerintem csináld úgy, hogy felforralod a bolti tejet és vegyíted vízzel, hogy ne legyen neki tömör. Vagy esetleg baba tápszert jó sok vízzel. Mert ha túl zsíros meg nehéz neki akkor meghal. A gyógyszertárban lehet kapni ilyen kis cumis üveget, amivel lehet etetni. De mi picike fecskendővel etettük a miénket, de ő már nagyobb volt. Esetleg orr csepp szívójával. De a gyógyszertári cumisüveg a legjobb. Ja és tartsd meleg helyen. Ki van már nyílva a szeme? mert akkor nem 3 napos.
4/37 anonim válasza:
Lehet kapni kifejezettnek kiscicáknak tejport vagy valamit az állatkereskedésekben, ott kérdezz rá, de gyakran kell etetni, és nem is biztos hogy hajlandó lesz enni, de meg kell próbálni, illetve még elég sok feladatod lesz, ha anyacica nélkül akarod felnevelni szerintem, de remélem életben marad :). Ja és sima tejet ne adj neki, és még puha cicakaját sem fogadná el, valami cumihoz hasonló de kisebb dologból kell őt etetni, amit ha jól tudom szintén lehet szerezni...
5/37 anonim válasza:
Kedves első. igen kap. a fentit én írtam. bármi baj van írj nyugodtan. van sok cicám.
6/37 anonim válasza:
Vidd el egy orvoshoz, vagy esetleg egy menhelyre tanácsot kérni! Szerintem az lenne a legbiztosabb!
7/37 anonim válasza:
macskatápszert neki, vagy ha mást nem tudsz most szerezni, akkor vegyél egy kis csomag újszülötteknek való tápszert a patikában + egy fecskendőt, nagyon sűrűn etesd, de csak keveset adj neki és itasd vízzel
8/37 anonim válasza:
vegyél macska tejport és azzal etesd! én a sima tejjel nem merném etetni, még felforralva sem, de a cicáknak gyártott tejpor nagyon jó!!!
10/37 anonim válasza:
Injekciós tűnek a "tartály" részébe felszívsz hígított tejet és megeteted. De a legjobb ha keresel egy anyacicád aki nemrég ellett... hátha befogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!