Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vajon életben marad? SÜRGŐS!

Vajon életben marad? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
sziasztok! találtam tegnap egy kis cicát, olyan 3 napos körül lehet az út szélén egy dobozban találtam rá!! ha valaki tud segítsen már mivel ettessem!! még soha nem volt cicám nem tom hogy mi legyen!!!
2010. júl. 15. 14:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

"másrészt meg egy 3 napos macska tudod hogy néz ki... mert annak se a szeme se a füle nem nyílt még ki .--" "

Mivel azt írta, hogy nem volt még kiscicája megkérdeztem, hogy nyitva van e már a szeme, mert ha igen, akkor nem 3 napos. -.- XD

2010. júl. 15. 14:29
 22/37 anonim ***** válasza:

Itt a szakszerű leírás a teendőkről:

[link]

Megjegyzem, ha tényleg csak pár napos, akor sajnos nem sok esély van.

2010. júl. 15. 14:31
 23/37 anonim ***** válasza:
Tegnap találta de csak ma délután írt, hogy egyáltalán mivel etesse,...
2010. júl. 15. 14:32
 24/37 A kérdező kommentje:
még nincs nyitva a szeme!!! nagyon picike még nagyon szőre sincsen csak egy kevés!! de egyépként köszi a válaszokat sokat segítettetek!! :D
2010. júl. 15. 14:33
 25/37 anonim ***** válasza:

Az alutasakkal semmi baj de hogy képzeled hogy egy újszülött kiscica megeszi és jót tesz neki?

És nem tudom a másik "tenyésztőnek" (bár nem hiszem hogy az) mi a bonyolult elmenni az állatboltig és venni macskatápszert...

2010. júl. 15. 14:36
 26/37 anonim ***** válasza:
Azt hiszel amit akarsz, nem én nem vagyok az. Anyukámék azok. Nekünk az állat orvos mondta, hogy azt adjunk neki. De ezt már leírtam.
2010. júl. 15. 14:39
 27/37 anonim ***** válasza:
Ja szerinted miért haltak meg pár hónapos korukban? Mert nem azt kapták ami kellett nekik és mert szerintem nem is vittétek őket orvoshoz...
2010. júl. 15. 14:41
 28/37 anonim ***** válasza:
1.Amit a 3. író írt,az HÜKLYESÉG!!!Macskatápszerrel etesd,vidd el dokihoz hogy ellenőrizhesse a picit.Gondolom féregtelenítheti,stb.Vigyázz vele.melegíts fel vizet,és takard törölközőbe,a vizet meg mellé palackban.Ez melegítheti is a picit.
2010. júl. 15. 16:07
 29/37 anonim ***** válasza:

Remélem segít valamennyit:

[link]

2010. júl. 15. 16:48
 30/37 anonim ***** válasza:
Nekünk ezt mondta az állatorvos. Tehát nem hülyeség. De én is azt mondom, hogy vidd el orvoshoz. Mert amint láttuk, sok tanácsot adott sok fajta állatorvos. Talán mind jó talán egyik sem. Nem érzem magam hülyének felneveltem már rengeteg kiscicát.
2010. júl. 16. 04:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!