Szerintetek önzőség kizárólagosan a házba tartani macskát úgy hogy van kert is?
Remélem értitek a kérdést.Lesz új cicusunk viszont őt kizárólagosan a házba szeretnénk nevelni,méghozzá azért mert az előző cicánk kinti-benti volt aztán egyszercsak nem jött haza:(:((ivartalanított volt) Nem akarok még egy cicát elveszíteni...A házunk se olyan kicsi, szerintem ellenne.
Valamint ajánlanátok kicsit lustább fajtájú macskát amelyknek nincs akkora "kalandvágyási vágya"?
én teljesen megértelek téged nem rég tűnt el a kismacskám pedig mindig foglalkoztam vele
esténként mindig velem aludt nappal volt csak kint mégis eltűnt
volt hogy két már nagy cicám tűnt el egyszerre aztán meg jó pár hónap után tudtam meg apámtól hogy az egyiket a kutya intézte el a másikat meg az autó ütötte el szóval gondolhatod milyen érzés volt hogy egyfolytában keresgéltem aztán meg kiderül hogy hiába
szóval az igaz hogy lakásban tartani nem vmi jó a macskának de a mieink (2) alig akarnak kimenni a lakásból főleg ha hideg van kint
de ha nem kertes házban laktok akkor szerintem is tartsd lakásban
bocsi összekuszáltan írtam le
TARTHATOD LAKÁSBAN SZTEM SEM ÖNZŐSÉG ( A PERZSA MACSKÁK SZTEM SOKKAL SZOBACICÁK MINT A SIMA MACSKÁK SZTEM )
bocsi összekuszáltan írtam le
TARTHATOD LAKÁSBAN SZTEM SEM ÖNZŐSÉG ( A PERZSA MACSKÁK SZTEM SOKKAL SZOBACICÁK MINT A SIMA MACSKÁK )
A kinti cicákat millió veszély fenyegeti. Autó, méreg, fertőzések, kutya és egyéb állatok stb. Viszont boldogabb lesz a cica, ha kijárhat. A macskák nem benti állatok, ahogyan a kutyák sem.
Szerintem borzasztó dolog bentlétre kényszeríteni egy cicát, de így tényleg sok dologtól meg tudod védeni. Nekem napközben kint vagy bent vannak a macsekok, de éjszaka szigorúan bezárom őket és max. hajnalban mehetnek ki. Így legalább az éjszakai veszélyektől óvom meg őket, de közben a szabadban is vannak.
Nem. A macska szeret kijárni, mert kíváncsi és kalandos természetű, de ha a területének a határai a házon belül vannak, megelégszik azzal. Inkább legyen házon belül, minthogy valami baj érje! A kinti és kijáró macskákat nagyon
gyakran éri halálos baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!