Ötlet egy "vadlóhoz"?
"Van egy bértartott Hannoveri igáslovunk"
Aztán hozzászólásban:
"megértem hogy sportló"
Csak hogy bizonyítsam.
A kislány szeret néha túlzásokba esni történet ügyileg, mert ahol egy fjord*angol telivér 10 hós csikót nyergeléssel , meg mindenféle ugrásokkal, galoppal nyektetik, majd kiderül hogy valami szaporítási kísérlet eredménye és valami csúcsszármazása van. (aminek szerintem a fele se igaz)
Aztán itt van ez a kérdés is. Nincs olyan ló, ami nonstop bakolászik, meg rohangál. Sárkányt én is láttam már sörénnyel, kb csak tüzet nem okádott.
Ha egy ló ilyet csinál, akkor valami nem kerek a fejében. Persze a csődört meg kéne nevelni, csak ahhoz tudás is kell. Szaksegítséget nem nektek kell intézni, hanem a gazdájának, az ő dolga nem a bértartók helyé. Amúgy ha ennyire problémás lehet megkértem volna, hogy vagy heréltet és neveli, vagy keressen másik helyet.
Off is voltam még nem is, csak gondoltam szólok, hogy a kislány szeret színezni és talán az irományának felé se igaz.
A "megértés hogy sportló" dolgot szerintem arra írta, hogy én írtam, hogy a hannoveri nem igásló...
Igazából nem kizárt, hogy a többiben igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!