Ha van egy öreg lovam bértartásban, aki már nem lovagolható mi lesz a sorsa?
Egy ló élőlény, nem eszköz.Eddig használtad, most mikor már pihenés, szeretet, nyugodt jó öregkor kellene neki, ilyet kérdezel, hogy mi lesz a sorsa???
Miért, rajtad kívül ki dönt még a sorsáról?
Az lesz a sorsa, amit tőled kap, amit te biztosítasz neki.
Elég gyalázatos dolog lenne, ha a "vagy"szócskád alatt gondolt dolgok bekövetkeznének.
Ha már nem tudod kihasználni, ne is éljen?
Ha valakinek odaadod, nincs rá garancia hogy ő nem agyja tovább, vagy nem adja vágóhídra.
Ennél jobb megoldás lenne, ha keresnél ló menhelyet, és oda beadnád, és anyagilag támogatnád is a menhelyet, ha volt pénzed bértartásra, ezt is megteheted.
Több ilyen nagyon jó menhely is van, én az Őrbottyányban működőről tudok.Neten megvan tel.szám, cím.
Nekem 2 lovam van,nem bértartásban, soha nem adnám őket bértartásba sem.16 évesek, amíg élek és mozgok, nem fognak idegenhez kerülni, de arról is gondoskodok, hogy ha valami érne, ők jó helyre kerüljenek, megbízható helyre.Bár én nem lovaglásra "használom"őket, hanem családtagként élnek nálunk, évente max.3-4szer gyerekek felülnek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!