Véleményetek szerint mi a legkevésbé nemes lovagolható lófajta?
Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy mindenki érti, mire gondolok, de a legkevésbé kecses, nem túl előkeló lófajtákat keresem.2018. márc. 27. 19:28
1/16 A kérdező kommentje:
Tehát nem a vékonyakat, illetve kifinomultakat. Remélem, érthető. xD
2018. márc. 27. 19:33
3/16 A kérdező kommentje:
nem a nagyon vékonyakat*
2018. márc. 27. 19:34
4/16 anonim válasza:
Vagyis akkor zömök testalkatúakat, ott a Fjord, Fríz, ilyenek..:)
5/16 A kérdező kommentje:
Igen, olyasmire gondolok, mint pl. a Fjord, de a Fríz tekintélyt parancsol, a Fjord meg "cuki". Az utóbbira gondolok. :)
2018. márc. 27. 19:46
7/16 anonim válasza:
Láttál már Haflingit? Igazit, osztrákot, nem ami nálunk Haflingi néven fut. Gyönyörűek, sportosak, jól mozognak. Nem egy kategória a Hucullal.
Amúgy a szamár is lovagolható, pedig nem igazán nemes.
Én is a Hucult mondanám, még az Izland ilyen "primitív fajta", hidegvérű fajták esetleg.
8/16 anonim válasza:
Hidegvérű, vagy egyéb kocsis (lip akár) fajták, de hát ez is lutri... Én ezekre se mondanám, hogy nem.
Amit te keresel, az alighanem a többgenerációs, válogatás nélküli keverék, az összes lehetséges küllemi és/vagy genetikai hibával.
9/16 A kérdező kommentje:
Ácsi... ki mondta, hogy magamnak keresek? Semmi közöm a lovakhoz, mégcsak nem is szeretem őket. :D
2018. márc. 28. 16:35
10/16 anonim válasza:
Sodrottak,hidegvérűek többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!