Véleményetek szerint mi a legkevésbé nemes lovagolható lófajta?
"Semmi közöm a lovakhoz, mégcsak nem is szeretem őket. :D"
Jogos, de talán a mi dolgunkat is megkönnyíti, ha kifejted mire is kell válaszolnunk pontosan.
Mihez kell pontosan?
Ha regényhez, sztorihoz, akkor pl. felesleges fajtát megadni, körbe tudod írni úgy, hogy rossz hatást keltsen :)
11-es a kérdésre. :D
12-es, hogyhogy "rossz hatást"?
12 vagyok
"Most társai között, nyereg alatt várta az évfolyamot. Mivel a sor végén állott, őt érte
el legelőször a fűrészporon naponta végigvándorló, aranyos májusi napfény. A többiek
árnyékba
merültek, Pálinkás egymaga viszont szinte kigyúlt az ablakon behulló
sugárnyalábban. Sárgásfehéren izzott a szőre, rőtveres legyei élesen kirajzolódtak,
csaknem életre keltek, már-mér zúgásukat is hallani vélte az ember. Úgy állott éppen,
mintha lehajtott fővel, megadóan tűrné, hogy tulajdon pettyei kiszívjak a vérét, sőt bele is
petézzenek. Vagy mintha a fűrészpor bűzös, vörhenyes szutyka fröccsent volna reá, úgy
állott Pálinkás, tetőtó1 talpig beborítva fénybe és nyomorúságba."
Székely János: Pálinkás
Ez csak egy részlet volt, sokszor ki van fejezve hogy mennyire rút és "gonosz" ló
(bevallom, megkönnyeztem ezt a novellát, ha valaki megtalálja a neten is akkor érdemes elolvasni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!