Tudtok Miskolcon vagy Bükkszentkereszten, vagy Bükkszentlászlón max 35000ft-ért olyan helyet, ahol el tudnak egy lovat tartani úgymond bértartásban, és részleteket, esetleg nevet és telefonszámot is kérhetek? Mi a véleményetek az adott helyekről?
Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 16:23
1/2 anonim válasza:
Nekem 45-70e körüli helyeket sikerült csak találnom, amikor kerestem arrafelé, és ez nem most volt. Mondjuk pont ezért lehet, hogy azóta változott a helyzet.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez sajnos túl sok lenne,de biztos hogy van olcsóbb hely,csak esetleg ha valaki tud olyat,amit én eddig nem ismertem,azt örömmel meghallgatnám,vagy az általam ismertekről ha véleményt mondana valaki,annak is örülnék.
2017. márc. 1. 16:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!