Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A ló okos állat? Okosabb mint...

A ló okos állat? Okosabb mint egy kutya?

Figyelt kérdés
Pl az én kutyám.úgy lett nevelve hogy soha nem.harapna meg senkit, kaját.akármit kiveszek a szájábol, meg sok dologra megtanitottam nem ilyen egyszerű dolgokra h pl ül, fekszik, hanem nehezebbre is. Én mondjuk egy lóban.soha nem.biznék meg hogy esetleg úgy támad kedve akkor megrúg, vagy olyan kedve van hogy megharap, hallottam olyan.lórol ami elharapta a gazdája torkát

2018. aug. 8. 09:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Az idézőjelbe az egészet szántam, ha nem világos. :)
2018. aug. 8. 14:59
 22/29 anonim ***** válasza:
Az, akit érdekel, hogy mit éreznek az állatok, nem gázol át rajtuk és nem nézi őket tárgyaknak, ettől nem lesz "állatnáci". Csak azt nem értem, hogy ilyen állatgyűlölők mit keresnek ebben a kategóriában.
2018. aug. 8. 15:02
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem hasonlotani akarom a kutyát a lóhoz, csak egy példát mondtam, egyébként úgy vagyok vele ami az embernél nagyob, erősebb állat attol jobb félni, hiába tud ilyen olyan mutatványt a cirkuszban, még az emberek is betudnak kattani hirtelen, na meg az állatok
2018. aug. 8. 15:58
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Pedig de, a kérdésedben pont egymáshoz hasonlítottad őket. "ami az embernél nagyob, erősebb állat attol jobb félni" Bocs, hogy megkérdezem, segíteni akarok, de, erről beszélgettél már pszichológussal? "még az emberek is betudnak kattani hirtelen, na meg az állatok" Még mindig nem értem, hogy akkor a kutyáktól miért nem félsz. Semmilyen állat nem tud "bekattanni". Az imént magyaráztuk el, ösztönből csinálják, így védik meg magukat. Az pedig még mindig nem világos, hogy ennek az egésznek mi köze a (fenti) kérdéshez.
2018. aug. 8. 16:52
 25/29 anonim ***** válasza:
36%
A helyzet az hogy meghalt. Na persze nem azonnal, csak a cikk elkészülte után. Állatnáci a "megérdemelte" miatt lettél és azért mert emberekkel nem, csak állatokkal tudsz együttérezni. Ha kínozta volna a pónit nap mint nap akkor se érdemelte volna ezt meg. Azonban semmi ilyet nem tett legfeljebb figyelmetlen volt. Valószínű az a nap is ugyanúgy indult neki mint a többi és már ezredjére vitt vizet neki. A mozdulatai ilyenkorra már gépiessé válnak az embernek. De valószínű még az életben nem kellett gondoskodnod egy tanyányi állatról, csak max egy yorkival az öledben osztod az eszet.
2018. aug. 8. 19:12
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Az az érdekes, hogy vannak állatok, amelyek láttán a legtöbb ember elfelejti, hogy tartani kellene vele legalább egy-két méter távolságot. Amit naponta kell az állatkertben a makisétányon a felügyeletnek elhárítani az se mindennapi. Odamegy a látogató és minden további nélkül markolászni akarja. Fogalma sincs róla, hogy az bizony erre harapni fog előbb-utóbb. Az is biztos, hogy egy ló elől meg menekülne, mert az "milyen nagy és bármikor bekattanhat".
2018. aug. 8. 19:32
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem erre a pasasra mondtam, hogy megérdemelte, és persze erre is rájöttél volna, ha elolvasod és értelmezed. :D Az pedig, hogy tudom, hogy az állat mit miért csinál, az nem tudom, mióta "együttérzés". Tudod, az állatok, amit tesznek, ösztönből teszik. Az emberek tudtommal nem. Tehát, ha az ember valamit rosszul tesz, miért is éreznék együtt vele? De, ha kínozta volna a pónit, akkor azt nem érdemelte volna meg, hogy életben maradjon. És, ahogy mondod, semmi ilyet nem csinált, de ott a kulcsszó! Te magad írtad. :D Figyelmetlen volt. Erről van szó! És még egy! "A mozdulatai ilyenkorra már gépiessé válnak az embernek." Na ez az, egy lóval nem "válunk gépiessé", el is magyaráztam, hogy miért, de persze te ezt sem értelmezted... Egyébként apámnak kereken 20 lova van, nagyrészt én foglalkozom velük. ;)
2018. aug. 8. 20:48
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

"Akinek meg elharapták a torkát, biztos vagyok benne, hogy megérdemelte."

Számít hogy pont a cikkben szereplőre személyre gondoltál, vagy másra? Vagy szerinted a torok átharapása egy élettel összeegyeztethető dolog?

"Tudod, az állatok, amit tesznek, ösztönből teszik. Az emberek tudtommal nem." Rosszul tudod, ugyanis elég sok mindent. Akkor te még nem szexeltél soha? Tudod, nemi ösztön. De van még rengeteg más is hadd ne soroljam fel neked.

"Tehát, ha az ember valamit rosszul tesz, miért is éreznék együtt vele?" Nem is kell együtt érezni, de akkor ne lepődj meg ha egy szar alaknak könyvel el téged a környezeted.

2018. aug. 8. 21:45
 29/29 anonim ***** válasza:
Most se értelmezted, amit írtam. :) Azt írtam, amit tesznek, azt ösztönből teszik. Magyarul, mindent ösztönből tesznek. Az ember "elég sok mindent" ösztönből tesz, ahogy mondod. Tehát, mindent ösztönből tesz? Nem. :) És mi köze az állatok iránti tiszteletnek a nemi ösztönhöz? Semmi. :D Eddig senki nem könyvelt el szar alaknak azért, mert racionálisan gondolkodom, de ha így is lenne, nem érdekelne. :3
2018. aug. 9. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!