Szerintetek el bír engem a shetlandi pónim? 150 cm vagyok 38 kg. Ő olyan 105 cm
Shetland pónikkal dolgozom gyerekkorom óta (kb. 20 éve). Nyilván nem lovagolok rajtuk sokszor így felnőttként, de ismerem a fajtát. Azt is tudom mire tenyésztették ki eredetileg, hogy extrém strapabírók, a gyerekekkel "kicsit" genyák. Nem méregettünk soha súlyt, de nyugi semmi baja nem lesz tőle, ha heti párszor ráülsz és játszol vele. Gondolom nem arról van szó, hogy ugróversenyre készíted.
Különben meg 38 kg-al még én is elbírnálak, pedig ember vagyok. Ha nem akarsz velem napi szinten ugratni, és verseny szerűen dolgozni, csak párszor felülni. A Sheti póni pedig jóval erősebb, mint egy ember.
Ja és még valami, egy 105 cm magas Sheti nem 100 kg, hanem inkább 200, lehet 250 is attól függ milyen kondiban van, tegyétek rá 4 mérlegre, én próbáltam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!