Van egy 100 cm marmagasággú Shetlandi pónim. Én 175 centi magas vagyok és minden felszerelésel együt 68 kiló. Lovagolhatok rajta?
Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 15:41
1/6 anonim válasza:
Nem. Ez hogy jutott egyáltalán az eszedbe?
2/6 A kérdező kommentje:
Mer egyszer már lovagoltam rajta es elbirt és nem szuszogott.
2017. okt. 22. 15:44
3/6 A kérdező kommentje:
És maximum hany kilót bír el ?
2017. okt. 22. 15:53
4/6 anonim válasza:
Kedves vagy,hogy így törődsz vele,biztos szereted :)
Azonban a shetlandi póni bányaló,kisebb szekerek hajtására alkalmazzák. Illetve 8 éves korig ez az ideális lovaglásra. Azon túl már egy nagyobb ló kell.
Ajánlom figyelmedbe a camargue lovat,igaz drága,de francia mocsárvidéki ló. Eszméletlen erős és kitartó,fekete bikák terelésére használják,100 kilós emberekkel képes sokat vágtázni. Emellett nagyon szelíd,habár méretéből mindezt nem néznénk ki. :)
5/6 anonim válasza:
Nem... Szegény póni..
Nem is értem miért akarsz rajta lovagolni. Kicsi gyerekeket lovagoltnak rajtuk.... A lábad nem ér le?? Ne ülj rá többet... Én 50 kg sem vagyok és 160 cm de én így sem ülnék rá... Ismerősöm 10 kilóval több és a 140 - es lóra sem ül fel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!