Van egy 5 éves fríz lovam és egy 7 éves shetlandi pónim a shetlandi kanca a fríz is Kanca és most kaptunk egy fjord heréltet és a shetlandi-val nem jön ki hogy lehetne össze barátkoztatni őket?
Kamu kerdes mert ki az aki egy friz melle shetlandit vesz DE!
A lovakat nem kell osszebaratkoztatni, nem tudod oket bemutatni egymasnak es nincs is szukseg ra te neked itt nem kell a tarskeresot jatszanod ok majd lerendezik egymas kozott es kialakul az uj ransor (erre szinte mindig sor kerul ha a menesbe uj lo jon) viszont ha ez a sheti egeszsegi allapotat veszelyezteti akkor zard kulon a fjordot es adjatok el vagy vmi mert akkor ha a fjord parszor fejbe rugja a shetit akkor kesz vege volt lo nincs lo
Ezekbe a vitakba te nem avatkozhatsz bele es nem bekitheted ki oket mindossze akkor vam szukseg beavatkozasra ha az egyikukre ez mar veszelyes de ha ennyire rivalizalnak akkor nem fog jobbra fordulni a dolog es akkor vmelyikuknek mennie kell
helyesbítek a fríz nem az enyém és seti sem a friz apukámé
és ajándékba kapott a seti-t hogy a friz nek legyen társa és a pónit legi inkább a kis tesóm gondozza (én vagy apa vele vagyunk amikor a pónival van) és most én kaptam egy fjordot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!