Olyan táp kancának ami szoptató kancának van de ő nem az?
Nyilván nem az változik, mi van benne, hanem a mennyiségek, ebből kicsit több, abból kicsit kevesebb, stb., hiszen a szoptató kancának bizonyos dolgokból sokkal többre van szüksége, mint a csikó nélküli társának.
A lovak elég érzékenyek viszont, könnyen túl lehet adagolni ezt-azt, ezért én nem adnám oda neki, inkább próbálnám meg eladni, vagy elcserélni valakivel, vagy ha a közeljövőben tervezel csikót, akkor esetleg eltenni akkorra (a szav. idő figyelembevételével).
Egyébként hozzá kell tenni, hogy nyilván ez egyedfüggő is. Lehet neki semmi baja sem lenne, a szomszéd bokszban álló meg egy-két nap után kólikázna.
Köszönöm!
Egy másik táppal keverném,a régit akartam megvenni a csomagolása ugyan az volt és amikor kibontottam akkor láttam hogy ez nem is az aztán megnéztem a leírást de magyarul nem is volt rajta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!