Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ti használtok gerinc védőt?

Ti használtok gerinc védőt?

Figyelt kérdés
Jött a lovardába egy új oktató, és folyton azt mondogatja mindenkinek, h hordjunk herincbédőt. Jó tudom, h valamennyire véd, ha leesel, viszont nem a legkényelmesebb, én(és rajtam kívül elég sokan) csak terepre veszem fel. Nem érzem szükségét. Eddig 2x estem 10év alatt, de egyszer sem védett volna semmit, egyszer csak seggre estem, másodszor meg a kezem tört el. Ki hogy van ezzel? Ti használtok?
2018. júl. 12. 15:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is így voltam ezzel, hogy “jajminek”, “kényelmetlen” “sosemestemmégle” stb, de bőven elég, ha egyszer esel rosszul...

Már régóta nem lovagolok, de néha visszagondolok, hogy mekkora hülye voltam. Nekem szerencsém volt, csak nagyon ritkán estem, ha meg igen, akkor egészben talpraálltam utána, de bármikor megtörténhetett volna bármi. Tökéletesen igaza van az új edződnek.

(Egyébként arra is rájöttem, hogyha kényelmetlen, akkor nem megfelelő méretű/fajtájú, hiszen alapesetben nem kéne, hogy gátoljon semmiben.)

Tök jó, hogy csak a seggedre meg a kezedre esték eddig, de ha egyszer a gerinceden landolsz, akkor másképp fogsz vélekedni. Tudom, hogy feleslegesnek hangzik, meg “veled úgyse történhet meg” de hidd el, hogy igen, tapasztaltam ismerősök körében:(

2018. júl. 27. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!