Ti használtok gerinc védőt?
Rendes méretet kell találni magadra, ami tökéletesen passzol. Ha pl túl hosszan vannak rakva a protektor műanyag betétei, általában könnyen le lehet pattintani az utolsót.
Egyetértek az edződdel, védeni kell a gerincet, főleg terepen, ahol nem egyenletes és sima a talaj!
Nálunk kötelező a kobak és a gerincvédő, még az edzőnek is. Ehhez a tulaj ragaszkodik, Fő a biztonság. A másik, hogy mindig benne van a pakliban egy lórólesés még a jobbaknál is, meg a lovarda biztosít minden védőfelszerelést minden méretben,ha baj van le vannak védve.
Az más kérdés, hogy személyszerint én utálom a gerincvédőt, de inkább ez arra az 1 órára, mint tolószék egy életre.
Szia! Rajtam volt gerincvedo, es meg igy is darabosra tort ket agyeki csigolyam.. Egnek all a hajam, amikor az ismeroseimet gerincvedo es kobak nelkul latom lovon, foleg ugras kozben. Sajnos annyira megserult a hatam, hogy muteni kellett. Ennek mar egy eve, azota is gyogytornazok, es iszonyu hatfajdalmaim vannak.. Azota sem ultem lora sajnos, szeretnek, de fizikailag nincs ra kesz a testem.
Kerdezo, ne ulj lora 3as szintu gerincvedo nelkul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!