Kezdőoldal » Állatok » Lovak » KÜLLEMRE melyik ló hasonlít...

KÜLLEMRE melyik ló hasonlít legjobban az Arab Telivérre?

Figyelt kérdés
2018. jún. 10. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
Shagia arabok, meg a félvér arabok, más fajtát nem tudnék mondani, mivel a csontozatuk is eltérő, a farkát nem hiába állítja fel. (Most nem kell sok perverznek arra gondolnia, eleve rossz helyen járnak) És kevesebb ágyékcsigojájuk is van egyel a többi fajtához képest, szóval nincs hozzá hasomló szerintem. Meg a csuka fej is egyedi náluk.
2018. jún. 11. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Ez pont annyira értelmes kérdés, mintha azt kérdezted volna meg, hogy melyik az a gyümölcs, ami a legjobban hasonlít kinézetre a körtére.

Biztos van ilyen, csak épp a filozofálgatáson kívül pont semmi értelme ezt fejtegetni. Többet érne, ha a lovasakadémia sorozat könyveit kezdenéd el olvasni, tanulni ;)

2018. jún. 12. 10:53
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg néhány welsh póni, vagy az angloarab.
2018. jún. 13. 13:04
 14/17 A kérdező kommentje:

"pónikat, kislovakat most hagyjuk ki"

Igazából én pont a kislovakra vagyok kíváncsi (főleg), csak elfelejtettem odaírni. Bocsánat.

2018. jún. 13. 14:26
 15/17 A kérdező kommentje:

"Ez pont annyira értelmes kérdés, mintha azt kérdezted volna meg, hogy melyik az a gyümölcs, ami a legjobban hasonlít kinézetre a körtére."

Én ezt nem igazán értem. És, ha valaki azt kérdezi meg, azon mi "nem értelmes"? Valaki elmagyarázná?

2018. jún. 13. 14:27
 16/17 A kérdező kommentje:
UI.: Egyébként az összes részt elolvastam már évekkel ezelőtt. :)
2018. jún. 13. 14:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát esetleg azokban a fajtákban tudsz hasonlóságot találni, amikben a fajtából adódóan van arab is, amivel nemesítették.

Ilyen például a gidrán. Néha amikor visszakeresztezik arabbal őket, akkor az arabos lábszerkezet és az enyhén csuka fej lesz jellemző, de nem túl hangsúlyos.

Quarterekben is található némi arab, néha látni kifejezetten csukás fejű példányt.

Igazából az arab telivér annyira egyedülálló, hogy nem igen fogsz az ő kategóriájában hozzá foghatót találni külsőre, csak a Shagyat.

2020. júl. 27. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!