Melyik nyeregalátét állna legjobban neki?
Figyelt kérdés
Sárga lónak (kicsit barnásabb színű, privátban küldök képet szívesen) melyik alátét állna legjobban? Egy sötétbarna (csokibarna) fehér szegéllyel, vagy egy fehér csokibarna szegéllyel, vagy egy narancssárga?2014. dec. 11. 20:19
1/2 anonim válasza:
Nekem is sárgám van, habár más árnyalat, de szerintem a csokibarna jól állna neki. A sárga nem hiszem. A fehér meg kényes.
2/2 anonim válasza:
Szerintem sárga lónak nem áll jól a narancssárga. Én csokibarnát vennék neki, mert eggyet értek az előző válaszolóval és a fehér nem a legpraktikusabb a mindennapi lovagláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!