KÜLLEMRE melyik ló hasonlít legjobban az Arab Telivérre?
Figyelt kérdés
2018. jún. 10. 19:02
1/17 anonim válasza:
Nekem, a városi gyereknek kb. mindegyik...
2/17 anonim válasza:
Ez miért fontos? Attól hogy hasonlít rá, a képességeik még nem fognak egyezni.
3/17 A kérdező kommentje:
Kettes, szép nagy betűkkel kiemeltem, hogy KÜLLEMRE. Képességekről szó sem volt.
2018. jún. 10. 19:09
6/17 A kérdező kommentje:
Ja, őt elfelejtettem. Tőle most tekintsünk el, bocsi. :"D
2018. jún. 10. 19:36
7/17 anonim válasza:
Ha jól tudom, az arabon és a shagyán kívül más fajtánál nem nagyon van csukafej, ugye? (pónikat, kislovakat most hagyjuk ki)
Szerintem az akhal tekini eléggé hasonlít, pláne ha a fejét nem nézzük :)
8/17 anonim válasza:
Nagyon megfoghatatlan így ez a kérdés. Tulajdonképpen semelyik, hisz az arab telivér olyan jellegzetes felépítési jegyekkel rendelkezik, ami egyik másik fajtával sem összetéveszthető kicsit is gyakorlott szem számára. Meg ez nézőpont kérdése is,szerintem a fentebb említett, gyakran szarvasnyakú akhal ég és föld egy arabhoz képest. Esetleg az amerikai saddlebred vagy egy-egy könnyebb felépítésű morgan hasonlíthat leginkább (szerintem).
9/17 anonim válasza:
Igazad van, utolsó :)
Az akhalt nyaktól lefelé néztem(szénaboglyában kutakodva még elhiszed róla :D), de kicsit erőltetett tipp volt, az arab az egyik legegyedibb lófajta.
10/17 anonim válasza:
Igen, nyaktól lefelé valóban van benne valami. Szép száraz lábak, erős derék, illetve ők is hajlamosak viszonylag egyenes farral rendelkezni. A nyak-fej viszont az én szememnek teljesen különböző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!