Milyen ló lenne erre a célra legjobban? :S
Klasszikus iskola elvei szerint a ló a lovasnál 20 centivel alacsonyabb. Sportosabb vonalban a marja szemmagasságban van.
Ha ebből indulunk ki, akkor 150 centitől bármilyen lovat választhatsz, ekkora súlyt bármelyik fajta el fog bírni. 8-12 év közötti heréltet keress, az nyugodt is, mivel nincs tenyészértéke ,szerintem a fajta egészen sokadrangú. A jó lónak nincs se színe, se fajtája.
Az alapján szeretnél lovat választani, hogy írunk egy fajtát, amelyik 170 cm magas és mutat jól alattad?
Ez most komoly?
Már többször feltetted a kérdést és többször válaszoltunk is, azt hiszem, elég kielégítően. Válogass a válaszok közül, de 1 fajtát nem tudunk kiemelni.
Tessék, hasra ütésre egy: Appalosa. Mert épp ez jutott eszembe.
Attól mert százszor felteszed ugyanazt a kérdést, a tények még nem változnak.
Az hogy hogy mutat a ló a lovas alatt a lovastól is nagyban függ,az meg hogy elyik nyugoDt és melyik nem, jellemtől függ..Láttam már birka angol telivért, de agyérgörcsös haflingit is. A lófajták egymástól nem különböznek olyan mértékben egymástól mint a kutyák, így elég nehéz bármit is írni. De nekem meg a furioso north-star (mezőhegyesi) jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!