Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hucul vélemény? Tapasztalatok?...

Yuki 553 kérdése:

Hucul vélemény? Tapasztalatok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szeretnénk valamikor a jövőben egy lovat. A huculban gondolkozunk. Sok mindent tudok róluk és locagoltam is huculon már.

Nektek mit a tapasztalaitok a huculokkal? Mennyire szófogadó?

Mennyit eszik? Kb mennyibe kerül a tartása? Meg ilyenek.

Ha 160-70cm és 50-60kg vagyok kb. Egy 150cm ló kicsi, vagy még pont jó?

Tudom ez sok kérdés de mindenben biztos akarok lenni. És persze ez a ló dolog se egyik napról a masikra fog történni. Még minimum egy év. Csak a ti véleményeitekre vagyok kíváncsi.

Normális válaszokat írjatok kérlek!💕

2018. márc. 26. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
én hucul és akhal-teke keveréken tanultam lovagolni de tisztavérűeken is sokat ültem. Nem mondanám a legszófogadóabbnak őket, de persze ki lehet fogni olyanokat is. Szerintem jó neked a hucul, és elég szívós is.
2018. márc. 26. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk voltak huculjaink, a csődör teljesen szófogadó volt, a kancák elég hisztisek, de velük is jól el lehet boldogulni.Mi meg voltunk velük elégedve minden szempontból. Napi fél kisbála szénát ettek, meg egy kevés abrakot használattól függően.A huculok marmagassága 131-145 cm bottal mérve. Egy nagyobb hucul még jó neked szerintem.
2018. márc. 26. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyobb hucul jó neked.

Annyit eszik, amennyit adsz neki, az meg, hogy mennyit adsz neki, erősen függ a munkavégzés minőségétől, gyakoriságától, intenzitásától, illetőleg a ló általános állapotától. Pont annyira szófogadó, amennyire annak neveled, a fajtára általánosságban azt mondják, hogy makacsabbak.

A tartása meg attól függ, hogy mennyi, hogy hol tartod. Ha otthon, akkor két lóra számolva 50 körül, havonta, ha bértartásban, akkor egy lóra számolva ugyanennyi, vagy több.

2018. márc. 26. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem hucul lovam van.

Szívesen segítek , ha gondolod írj rám

2018. ápr. 22. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!