Hucul ló jó hobbi célra? Vélemények és tapasztalatok?
Utolsó, milyen sportló az, amelyikkel nem lehet túrákra járni? Vagy milyen túra, hogy sajnálsz rá egy sportlovat? Ez érdekes számomra....
Kérdező, a hucul az egyik legönfejűbb, legmakacsabb, legnehezebben kezelhető lófajta. Hobbi szintű lovaglásra, íjászatra, túrákra egy jól belovagolt kisbéri sokkal ideálisabb választás.
Volt már dolgom hucullal, a térképről le lehetne kergetni velük, pedig ha valaki, hát én aztán lóbarát vagyok. De hucul a portára se jöhet nálunk. Még bértartásba se vállalok ilyen ostoba állatot.
Mindig mondtam, hogy a magyarok ha valóban ilyen lovakkal jöttek volna a Kárpát-medencébe, még azóta se értek volna ide... Egyetlen hucul beütésű ló van, akit megtűrök itthon, az egy hucul anyából, arab apából származó lovacska, aki a kövérségén kívül semmit nem örökölt az anyjától. Így ő rendben van. De hidd el, nem akarsz te annyira kicseszni magaddal, hogy hucult vegyél. :-) Van millió lófajta, amelyik terepre, túrákra abszolút tökéletes. Inkább válassz valami mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!